Ümit ALTUNBAŞ

Ümit ALTUNBAŞ

Yeni Eğitim Öğretim Yılı Başlıyor

Yeni Eğitim Öğretim Yılı Başlıyor

Saygıdeğer okurlarım; Öğrenciler bir tatil sürecini daha geride bıraktı ve yeniden ders başı yapacak okul koridorları öğrencilerin sesiyle şenlenecek sınıflar yeniden azimli gayretli ve çalışkan öğrencilerin varlığıyla dolacak.
Dersler can kulağıyla dinlenilecek proje ve performans ödevleri gerçekleştirilecek öğretmenlerimizin ders konularından gerçekleştireceği sınavlarla öğrencilerin karne notları yeniden şekillenecek. Derslerinde başarı elde eden öğrenciler takdir ve de teşekkür belgeleriyle ödüllendirilecek.
Yani tüm öğrencileri ve de öğretmenleri yoğun geçecek bir eğitim öğretim yılı bekliyor.
Yeni okul yeni arkadaşlar ve de yeni öğretmenler tanıyacak birçok öğrenci okula uyum sağlamaya gayret edecek. Bir taraftan da derslerine konsantre olmaya çaba göstererek başarılı bir öğrenci olmak için elinden gelenin en iyisini yapmaya özen gösterecek.
Eğitim öğretim de elleri öpülesi öğretmenlerimizin emeklerini ve de gayretlerini asla ve asla unutamayız. Öğrencilerinin başarılı bir eğitim sürdürmeleri için elinden geleni yapan öğrencilerinin geleceğe yönelik sağlam adımlar atmasını hedefleyen öğrencileri başarı elde ettiğinde gurur duyan değerli öğretmenlerimiz.

Geleceğin doktoru geleceğin mühendisi geleceğin öğretmeni olma yolunda eğitim öğretim sürecinde tüm öğrencilerine ışık tutan elleri öpülesi kıymetli öğretmenlerimiz.
LGS ve YKS sınavlarına hazırlık sürecinde öğrencilerinin en müstesna destekçisi olan güzel sınav sonuçları elde eden öğrencilerinin başarısıyla gurur duyan kıymetli öğretmenlerimiz.
Yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrencilerimize ve de öğretmenlerimize başarılar getirmesi ümidiyle...
Yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrencilerin akıttıkları her alın terinin başarıya dönüşmesi temennisiyle...
Yeni eğitim öğretim yılı tüm öğrencilerimize ve de öğretmenlerimize hayırlı olsun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit ALTUNBAŞ Arşivi
SON YAZILAR