Ümit ALTUNBAŞ

Ümit ALTUNBAŞ

25-31 Mart Kütüphane Haftası

25-31 Mart Kütüphane Haftası

Saygıdeğer okurlarım.

Günlük zamanımızı değerlendirmek için kitap okumak güzel bir seçenektir. Hayatın rutin koşturmacasına kısacık bir mola verip kitap okumanın eşsiz güzellikleriyle dolu duygusunu yaşamak mümkün.

Oysa ki günümüzde hayatın meşakkatli koşturmacasından vakit bulup kitap okumaya zaman ayıramıyoruz daha da önemlisi kitap okumaya pek önem veremiyoruz. Ancak kendimize günün belirli saatlerinde kitap okuma alışkanlığı kazandırır ve bu konuya önem verirsek hayatın yoğunluğundan bir nebze olsun uzaklaşmış oluruz.

Tabi ki okunan kitaplar tercihlere göre değişiklik gösterebilir belki bir roman kitabı belki bir şiir kitabı belki de tarihte yolculuk için okunacak bir kitap okuma alışkanlığı kazanmak için iyi bir seçenek olabilir.

Okumak istediğimiz bir takım kitap seçeneklerini bulmak için kütüphaneler en doğru kaynaktır. Kitabın mürekkebin tarifsiz güzelliğinin farkına varmak için kütüphane en müstesna uğrak yeridir.

Kitap yazarlarının kendilerine özgü yeteneklerini ortaya çıkardığı kitaplar bilgi huzur ve mutluluk kaynağı olacaktır.

Mürekkepten dökülen eşsiz dünyanın simgesidir kitap. Yılın belirli günlerinde düzenlenen kitap günleri vesilesiyle kitap okur severliği ortaya çıkmaktadır. Okuduğu kitabın yazarı ile tanışmak isteyen, okuduğu kitabın içeriği hakkında daha net bir bilgi almak isteyen kitap fuarlarına yoğun katılım sağlayarak kitap okur severliğini ortaya çıkarmaktadır.

Günlük hayatımızda bir takım aktiviteler bulmak isteriz böyle düşündüğümüz zamanlarda en güzel çözüm kitap okuma etkinliğidir. Yazarın kitabı kaleme alırken duymuş olduğu hissiyatı duyguyu ve düşünceyi anlamak kitap okuyarak elbette ki mümkündür.

Okuyucuya kitap kazandıran emek veren gayret gösteren çaba sarf eden tüm yazarlarımıza çalışmalarında daima başarılar diliyoruz.

Tüm kitapseverlerin kitaba olan sevgisi sonsuza kadar daim olsun

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit ALTUNBAŞ Arşivi
SON YAZILAR