Ümit ALTUNBAŞ

Ümit ALTUNBAŞ

Sağlık alanında önemli bir yere sahip ağız ve diş sağlığı

Sağlık alanında önemli bir yere sahip ağız ve diş sağlığı

Saygıdeğer okurlarım;
Sağlığımız hayatımızdaki en kıymetli mirasımız, sağlıklı yaşam unsurlarından en önemlilerinden bir tanesi de diş sağlığımızdır. Mutlu gülüşler, sağlıklı dişler yaşam kalitemizi yükseltmektedir.
Bilinçli bir şekilde diş sağlığımızı korumak diş sağlığımıza verdiğimiz önemin göstergesidir
Yemeklerden önce ve yemeklerden sonra dişlerimizi fırçalamak diş sağlığımızı koruma adına yapacağımız en müstesna bir işlemdir.
Çocukluk döneminde itibaren diş sağlığımızı korumak günlük diş bakımımızı hayatımızın rutini haline getirmek diş sağlığımıza verdiğimiz önemin teminatıdır.
Diş hekimine başvurma korkularımızı yenerek gerek görülmesi halinde diş hekimi korkusu için tıbbi uzman desteği almak diş sağlığımızı korumak amacıyla atacağımız en iyi adımdır.
Diş sağlığımız açısından rutin diş kontrolümüzü en azından yılda bir kez yaptırmak olası oluşabilecek diş problemlerimizin önüne geçmek için önemlidir.
Sağlıklı beslenme açısından da sağlıklı bir diş yapısına sahip olmamız gerekmektedir. Onun içinde diş sağlığımızı önemsemek gerekir. Sağlıklı dişler sağlıklı gülüşlerin mimarı olsun. Sağlıklı dişler sağlıklı bir yaşam için her daim önemsensin korunsun. 21-27 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı Haftası kutlu olsun!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit ALTUNBAŞ Arşivi
SON YAZILAR