Ümit ALTUNBAŞ

Ümit ALTUNBAŞ

Kış aylarının eşsiz manzarası yağmur ve de kar yağışları

Kış aylarının eşsiz manzarası yağmur ve de kar yağışları

Saygıdeğer okurlarım; Kış mevsiminde beklediğimiz ve özlediğimiz görsel bir manzaradır yağmur ve de kar yağışı. Buğulu camlardan izlediğimiz, hem sesini hem de görselini hayranlıkla takip ettiğimiz yağmur damlaları ve de beyaz kar taneleri…

Minik kalplerinde kar topu oynamaktan mutluluk duyduğu kardan adam yaparak onu gönlünce süsledikleri kış mevsimini sevinçle geçirdikleri yağmur damlalarının ve de beyaz kar tanelerinin umutla ve sabırla beklendiği kış ayları ve kış günlerine adım attık.

Çiftçilerimizin toprağa bıraktıkları buğday tanelerinin hasat zamanına kadar yetişmesi için yağışların yüz güldürücü seviyede olması önem arz ediyor. Yağmur damlalarının ve beyaz kar tanelerinin yurdumuz da yüz güldürücü sonuçlar vermesi çiftçilerimizin emeklerinin gayretlerinin ve umutlarının hasat vaktinde verimli sonuçlar elde etmesine olanak tanıyacaktır.

Tabi ki ol deyince olduran yüce rabbimizdir.

Kulları için en iyisini en doğrusunu yüce rabbimiz bilir. Ümit edelim ki yüce rabbimiz beklediğimiz ve özlediğimiz yağmur ve de kar yağışının en kısa zamanda etkili olmasını nasip etsin. Çiftçilerimizin hasat zamanında umutlarını gayretlerini ve de çabalarını boş çevirmesin.

Kadim şehir Konya’mızda da kış aylarının gelmesiyle birlikte umutlu bekleyiş sürüyor. Yağmur damlalarının ve de beyaz kar tanelerinin sokakları süsleyeceği toprağın yağmur damlalarıyla bambaşka bir manzara görsellediği kış ayları ve de kış günlerinin özlemi hep içimizde.

Gönüllerin şehri Konya'da yağmur ve de kar yağışının yüz güldürücü seviyeye ulaşması Konya içme suyu havzasının olumlu seviyeye ulaşmasına imkan sağlayacaktır.

Temenni edelim ve ümit edelim ki en kısa zamanda kadim şehir Konya’mızda yağmur ve de kar yağışının etkili olmasını yüce rabbimiz nasip etsin inşallah.

Bereketin simgesi yağmur damlalarının ve de beyaz kar tanelerinin tüm yurtta etkili olması çiftçilerimizin umudu tüm toplumun mutluluk kaynağı olacaktır.

En kısa zamanda meteoroloji uzmanlarından kadim şehir Konya’mızda ve de tüm yurdumuzda yağışlı havanın etkili olacağının müjdesini duymak dileğiyle...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit ALTUNBAŞ Arşivi
SON YAZILAR