Ümit ALTUNBAŞ

Ümit ALTUNBAŞ

Kadim Şehir Konya'da Gerçekleştirilen Kitap Günleri Etkinliği

Kadim Şehir Konya'da Gerçekleştirilen Kitap Günleri Etkinliği

Saygıdeğer okurlarım;

Kitap severlerin katılım sağlayabileceği, okuduğu kitabın yazarı ile tanışabileceği, kaleme alınan kitap hakkında bir çok bilginin bizzat yazarından öğrenilebileceği güzel bir etkinlik düzenleniyor kadim şehir Konya'da. Konya Kitap Günleri...
Selçuklu Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen bu güzel etkinlik kitap severlerin ziyaret noktası oluyor. Birbirinden değerli yazarların etkinliğe renk kattığı kitap severlerin severek okuduğu kitabı yazarına imzalattığı ve kitabın yazarı ile birlikte güzel bir hatıra fotoğrafı ile ziyaretini sonlandırdığı Kitap Günleri..
Yazarların gerçekleştirdiği güzel söyleşiler ile renkli zamanların geçirildiği, yazarlara merak edilen soruların sorulduğu güzel mi güzel sohbetlerin yapıldığı, unutulmayacak daima hatırlanacak bir etkinlik Kitap Günleri...

Kitap okumak günü güzel bir şekilde değerlendirmek için en müstesna etkinliktir. Yazarların emek vererek, gayret göstererek ortaya çıkardıkları eserler başarının en kıymetli adıdır.

Kitap Günleri ise emek vererek gayret göstererek kitap ortaya çıkaran yazarları görmek tanışmak ortaya çıkardıkları eserler için tebrik etmek imzalı bir kitaplarını takdim almak en iyi vesiledir.
Selçuklu Kongre Merkezi kitap severler için güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Böylesine güzel etkinliklerin kadim şehir Konya'mızda gerçekleştiriliyor olması mutluluk ve gurur vericidir.

Toplum olarak kitap okumayı çok tercih etmesek de aslında kitap okumak hayatın meşakkatli koşturmacasında günün yorgunluğunu atmak için en iyi aktivitedir.
Birbirinden değerli yazarların kitap severler ile birlikte kitap günlerinde bir araya gelmeleri belki de bir çok kitap severin okudukları kitabın yazarı ile tanışma hayalinin gerçekleşmesine imkan tanıyan en güzel vesiledir.
Günü nasıl değerlendirsem, nasıl bir etkinliğe katılsam diye düşünüyorsanız kitap severler size bir önerimiz var; Konya Kitap günleri !
Haydi kitap severler Kitap Günleri sizleri bekliyor. Bizden söylemesi...!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Ümit ALTUNBAŞ Arşivi
SON YAZILAR