Ümit ALTUNBAŞ

Ümit ALTUNBAŞ

Dünya Televizyon Günü

Dünya Televizyon Günü

Saygıdeğer okurlarım;

Televizyon hayatımızda ayrı bir yere sahiptir. Yurttan ve dünyadan haber aldığımız haber saatlerini pür dikkat takip ettiğimiz güzel bilgi yarışmalarını ailecek takip ettiğimiz televizyon.

Spor haberlerini takip ettiğimiz spor yorumlarını daima dinlediğimiz spor ile ilgili tüm gelişmeleri öğrendiğimiz en iyi araçtır televizyon. Kimi zaman ise vakit geçirmek için izlenilen bir teknolojidir televizyon.

Minik kalplerin çizgi film izlemekten keyif aldığı TRT çocuk kanalından hiç ayrılmadığı güzel çizgi filmlerle vaktin nasıl çabuk geçtiğini anlayamadığı minik kalplerin vazgeçilmez etkinliği televizyon.

Sevilen dizilerin ailecek izlendiği yaz akşamlarının veya kış akşamlarının vazgeçilmez etkinliği televizyon.

Ama artık günümüzde teknolojik gelişmeler var olduğu için internet hayatımızda ayrı bir yere sahip olduğu için televizyon izlemek deyim yerindeyse tarih olacak gibi görünüyor.

Eski yıllarda televizyon hayatımızda yok iken acaba televizyon adında bir teknolojinin hayatımızda bir gün var olacağı düşünülürdü diye ifade ederdi büyüklerimiz.

Televizyon hayatımızda var oldu unutulmaz Türk sineması unutulmaz diziler ve unutulmaz televizyon programları evlerimizde iş yerlerimizde kısacası televizyonun var olduğu her yerde izlenmeye başladı.

Şimdi ise teknolojik gelişmeler hat safhada televizyonun yanında internet de hayatımızda var oldu. İstediğimiz televizyon programlarını internet aracılığıyla izlenmek mümkün oldu.

Teknoloji her kadar gelişse de internet hayatımızda her ne kadar var olsa da eski günlerden bu güne televizyonun yeri hiç doldurulmaz.

Çünkü televizyon hiç bir zaman unutulmayacak teknolojidir.

21 Kasım Dünya Televizyon Günü şimdiden kutlu olsun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit ALTUNBAŞ Arşivi
SON YAZILAR