Ümit ALTUNBAŞ

Ümit ALTUNBAŞ

2024 Yılına Merhaba! ​

2024 Yılına Merhaba! ​

Saygıdeğer okurlarım; Takvim yaprakları yavaş yavaş tükendi ve aralık ayının sonuna geldik. Artık 2024 yılına adım atmaya hazırlanıyoruz. Sağlık sıhhat ve afiyet ile birlikte bir yıl geçirmek en müstesna temennimiz.

Geçen yılda gerçekleşmeyen ve hatta gerçekleşemeyen hayallerimiz bu yeni yılda mümkün olması belki de en başta gelen dileğimizdir. Hayalini kurduğumuz eğitim hayatının, hayalini kurduğumuz iş ya da kariyer hayatının bu yeni yılda gerçekleşmesi ümit ettiğimiz en güzel husustur.

Beklentilerimizin ve de tüm dileklerimizin bu yeni yılda gerçekleşmesi ancak yüce rabbimizin izni ve ihsanıyla mümkün olacaktır. Ümit ederek dua ederek bu yeni yılda tüm dileklerimizin ve de temennilerimizin gerçeğe dönüşmesini beklemek gerekiyor.

Her şeyden önemlisi bu yeni yılda sağlık sıhhat ve afiyet temenni etmek en önemli unsurdur. Sağlık sıhhat ve afiyet var oldukça yüce rabbimizin izni ve ihsanıyla gerçeğe dönüşmeyecek hiç bir hayal ve hiç bir hedef kalmaz.

Yeter ki dilimizde dua var olsun. Umudumuz her daim baki olsun.

Bu yeni yılda eğitim sürecinde başarı elde etmek isteyen tüm öğrencilerin başarıları daim olsun. İş ya da kariyer hususunda nice başarılar hedefleyenlerin bu yeni yılda tüm beklentileri gerçeğe dönüşsün inşallah.

Sevinç neşe ve mutluluk ile birlikte aile bireylerimiz ve de aile büyüklerimizle yeni yılın geçen yıldan daha güzel olması ümidiyle…

Ne diyor Hz.Mevlana Celaleddin-i Rumi;

Umut hiç bitmeyen bahar mevsimidir. İçinde kar da yağar, fırtına da kopar. Ama çiçekler hep açar.

Yeni yılda da hayallerimizin hedefimizin ve beklentilerimizin gerçeğe dönüşmesi için umudumuz hiç ama hiç eksik olmasın.

2024 yılının hepimize sağlık mutluluk huzur başarı ve de daha nice güzellikler getirmesi dileğiyle...

Hoş geldin 2024…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit ALTUNBAŞ Arşivi
SON YAZILAR