Mehmet MERTEK

Mehmet MERTEK

Yahudi'yi Anlamak

Yahudi'yi Anlamak

Rahmetli Erbakan hoca yıllarca kürsülerde Siyonizm ve Yahudi hakkında yüzlerce konuşmaları vardı. Kendisi sürekli sistemi anlattı ve Yahudi'yi bilmeden tanımadan doğru ve etkili bir adımın atılmayacağını söylemişti. Bugün dünya da bir Yahudi sorunu vardır. Bu sorun asırlardır devam edegelen bir problemdi. Yahudileri iyi bilmek için tarihi ve tarihin içindeki rollerini de iyi bilmek gerekir.

Yahudilerin Sevdiği Meslekler

Yahudiler genelde beden gücüne dayalı işleri pek sevmezler. Çiftçilik ve askerlik en sevmedikleri mesleklerdir. Fakat bu durum son yıllarda değişmiştir. Tarımda ve askerlikte ileri bir düzeye erişmişlerdir. Onların en etkin olduğu ve sevdiği meslekler ise şunlardır : tüccarlık, bankerlik, bankacılık, aktörlük, avukatlık, doktorluk, borsa, gazeteciliktir. Günümüzde zaman zaman müzik dünyasından da kendilerine destek verenlerde olabiliyor. Gücü ve parayı elinde bulundurmak onlar için büyük ehemmiyet göstermektedir. Örneğin Almanya’da doktorların avukatların ve gazetecilerin oranı bu meslek gruplarının neredeyse yarısıdır. Nüfusları %2’yi bile bulmayan Yahudi nüfusu bu meslek alanında Almanları geride bırakmıştır. Rakamlara baktığımız zaman geçmiş dönemlerde Berlin de Doktorların %48’i avukatların %50’si, aktörlerin %12’si Yahudi'dir.

Yahudiler İsrail dışında ve göze batmayan daima sitelerde, metropollerde ve büyük şehirlerde kümelenmişlerdir. Toplumun üst tabakasına yakın yerde yaşarlar. Alt tabakaya indikçe yani köye yaklaştıkça azalır ve kaybolur. Köyde gerçek bir millet vardır. Büyük şehirlerde o şehirlerin transit yollarının kavşağında oturur, zekasıyla farklı tertipler kurar, kendisine menfaat devşirir işin bedava kısmını kendisine devşirir. Burjuva sınıfında yer alır ve milletin emeğini her türlü hile içinde sömürür. Bu yüzden zenginlik ve para onlar için güçlerini en iyi şekilde kullanmaları için önemlidir. Onları iyi tanımak ve nerelerde aktif olduklarını bilmek mühim kazanmıştır. Dünya’nın her sahasında en büyük kafaları bu esrar ve hakikatten insanlık düşmanı bu ırk oluşturmuştur. Unutmayın en büyük kapitalist Yahudilerdir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mehmet MERTEK Arşivi
SON YAZILAR