Fikret Coşar

Fikret Coşar

Ekini ve nesli bozanlar

Ekini ve nesli bozanlar

Ormanı ve ekili, dikili araziyi hiç acımadan yakanlar, insanları ve hayvanları katledenler vicdansız insana benzer zalim, sadist mahluklardır.

Bu insanlıktan nasibini almamış, insanlıktan çıkmışlar hayra vesile olmadıkları gibi her türlü şerri, pisliği yapıp hayra da engel olurlar. Başkalarının insanlık hayrına ektiği diktiği ne varsa hiç acımadan gözlerini kırpmadan da YAKARLAR.

"Ancak hakimiyeti eline alır almaz yeryüzünde fesat çıkarmaya, [insanın] ürünü[nü] ve nesli[ni] yok etmeye çalışır. Allah fesadı sevmez. BAKARA 2/205. AYET

Bu tür mahlukların eline imkan, güç, fırsat geçmeye görsün insanlık namına faydalı olmak şöyle dursun ekini ve nesli bozmak için ellerinden gelen her fırsatı kullanırlar. Bunlar Allah ın dosdoğru yolu sıratı müstakimde oturan İblis/şeytan ve yandaşlarıdır. Niye yaparlar derseniz kötülüğü meslek edinmişlerdir şer'den beslenen şeytanlardır. Şeytan azapta gerek dedikleri budur herhalde.

Şeytani yapı ve zihniyetin şu kadar insan ölmüş, orman yanmış bu kadar hayvan katledilmiş, yaralanmış hiç umurlarında değildir. Varsa yoksa kendi çıkar ve hesapları. Bir tek kendileri kıymetlidir. Diğer canlılar insanlar, hayvanlar, bitkiler çevre vb. Hiç umurlarında değildir. Kayıplar onlar için sadece istatiki rakamlardır.

Rabbim bu tür insanlıktan nasibini almamışlardan tüm insanlığı memleketimizi korusun.  Vesselam.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Fikret Coşar Arşivi
SON YAZILAR