Mehmet MERTEK

Mehmet MERTEK

Yahudilik-Masonluk-Dönmelik

Yahudilik-Masonluk-Dönmelik

İsrail- Filistin olaylarını anlamak için Yahudileri iyi tanımak gerekir. Bir kaç yıl önce yakın bir dostumun hediye ettiği kitabı bugün okumak nasip oldu. Bu geç okumamın da şimdiki olaylar üzerinden daha iyi idrak etmeme vesile olduğunu da belirtmem gerekir. Dostumun hediye ettiği kitabın ismi Necip Fazıl Kısakürek’in Yahudilik-Masonluk-Dönmelik kitabı idi. Üstadın Büyük Doğu dergisinde konuyla ilgili bahsettiği yazılar derlenmiş bir şekilde kitap haline getirilmiştir.

Kitapta Yahudilerin gizli yapmış olduğu protokoller, Yahudi davaları, Yahudi vatanı, masonluk gibi farklı konular bahsedilmektedir.

Kitapta ilk dikkatimi çeken husus ise Fransız ihtilalinin kendi eserlerinin olduğundan bahsetmeleridir. Kitap da Protokol 3’de yer alan ifadeyi aynen aktarıyorum. “(Büyük) adını verdiğimiz Fransız İhtilalini hatırlayınız. Onun hazırlanmasındaki sırlar bize meçhul değildir, çünkü o baştan aşağı bizim eserimizdir. Fransız İhtilali ile ortaya çıkan Hürriyet kavramının da ortaya atan ilk Yahudiler olduğunu görüyoruz.

Protokol 3’de devam eden başka ifadeler bugünü yansıtıyor. Bu ifadeler şunlardır:

Şimdiki halde milletler arası bir kuvvet olarak masumuz çünkü bir devlet bize taarruz ederken öbür devletler müdafaa ederler.”

Yine bir diğer ifade de ise “Bizim istiklalimizi kolaylaştıran şey, Hristiyan kavimlerinin, kuvvete boyun eğer, zaif ve hataları affetmez fakat cinayetlere göz yumar olmaları, hürriyete karşı söz söyletmemeleri, cüretli bir diktatörün şiddeti önünde bir din kurbanı kadar sabırlı olmalarıdır. Bugün başvekillerin yolsuzlukları önünde sabırlı ve tahammüllü olan bu adamlar, bu yolsuzluğun binde biri için yirmi kralın kellesini uçururlardı.”

Bu ifadeler günümüzde Birleşmiş Milletleri ve Avrupalı devletlerin şimdiki tutumlarını göstermektedir. Yahudiler tam anlamıyla Batı’da hakimiyeti kurmuşlardır.

Baştaki liderlerin hepsi aynı ipe bağlı birer kukla liderlerdir. Halklar doğruyu görüp arkadaki illüzyonu fark ederlerse daha farklı sonuçlar çıkacaktır. Allah bizlere feraset versin, olayların arka planında olanları idrak etmeyi ve aksiyon almayı nasip etsin.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mehmet MERTEK Arşivi
SON YAZILAR