Merakla bekleniyordu. İş Bankası'da kampanyaya katıldı... Emekli promosyonuna yeni zam

Merakla bekleniyordu. İş Bankası'da kampanyaya katıldı... Emekli promosyonuna yeni zam
İş Bankası'nın yeni emekli promosyonu belli oldu

Merakla beklenen zam gerçekleşti! İş Bankası da emekli promosyonuna zam yapan bankalar arasına katıldı.

Yeni promosyon tutarları şu şekilde:

Emekliler, İşCep, İnternet Şubesi veya İş Bankası şubeleri aracılığıyla emekli maaşını İş Bankası'ndan almak istediği hesabı belirlemek için talimat vererek promosyon başvurusunda bulunabiliyor. Emekli maaşını farklı bir bankadan yada PTT aracılığı ile alan emeklinin maaşında hiçbir bloke bulunmuyorsa, maaş taşıma ve promosyon başvurusu işlemleri için şubelere başvurmanıza gerek bulunmamaktadır.

EMEKLİ PROMOSYONUNU NASIL GÜNCELLERİM?

İş Bankası'ndan mevcut emekli promosyonunu güncellemek çok kolay. İşCep ve İnternet Şubesi aracılığı ile ya da dilerseniz İş Bankası şubelerine giderek mevcut promosyon taahhüdünüzü yeni tarifeye göre yenileyebilirsiniz. İşCep'ten emekli promosyonu güncelleme işlemi için yapılacaklar;

0-vdad.jpg

İş Bankası emekliler için bir çok avantaj sunuyor. Emekli maaşını İş Bankası'ndan alanlar kredi ve mevduat kampanyaları, EFT, havale işlemlerine ücret ödememe, Kredi kartı aidat ücreti yok, Diğer banka ATM’lerinden aylık 2 adetle sınırlı olmak üzere ücretsiz nakit çekme imkanı gibi kampanyalar emekli maaşını İş Bankası'ndan almaya başladığınız ayı takip eden ay itibariyle geçerlilik kazanacaktır.

Promosyonu hak etmek için:

  • İş Bankası'na maaşınızı taşımanız veya yeni emekli maaşınızı İş Bankası'ndan almaya başlamanız gerekiyor.
  • 3 yıl boyunca maaşınızı İş Bankası'ndan almanız gerekiyor.

İlgili Haberler

Kaynak:BBN