Konyalılar dikkat! Tren yollarına yaklaşmayın

Konyalılar dikkat! Tren yollarına yaklaşmayın
Konya YHT Gar arası gar, istasyon ve saydinglerde otla mücadele kapsamında ilaçlama yapılacak.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları'ndan yapılan açıklamada, "22.04.2024 — 26.04.2024 tarihleri arasında Afyon Aliçetinkaya Gar - Konya YHT Gar arası gar, istasyon ve saydinglerde otla mücadele
kapsamında ilaçlama yapılacaktır. Mücadelede kullanılan ilaçlar, insan ve hayvan sağlığını etkileyici özellik taşıması sebebiyle tehlike oluşturmaktadır.
Belirtilen demiryolu hat kesimleri ile istasyonların çevresinde vatandaşların Demiryolu güzergâhı ve yakınındaki arazilerde ilaçlama tarihlerinden itibaren on gün boyunca; vatandaşların ilaçlama yapılan sahaya yaklaşmamaları, belirtilen yerlerde hayvanlarını otlatmamaları, ot hasadı ve arıcılık faaliyetlerinde bulunmamaları önemle duyurulur" ifadelerine yer verildi.
İLAÇLAMA TARİHLERİ ve GÜZERGÂHI
22.04.2024 — 26.04.2024 tarihleri arasında Afyon Aliçetinkaya, Çay, Sultandağı, Kavaklı, Gölçayır, Akşehir, Gözpınarı, Argıthan, Reşadiye, Çavuşçugöl, Ilgın, Kadınhanı, Sarayönü, Meydan, Pınarbaşı, Horozluhan,
Konya YHT Gar arası (Afyonkarahisar ve Konya İl sınırları) gar ve istasyonları arasında otla mücadele kapsamında ilaçlama yapılacak.

Kaynak:Hümeyra Karadağ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum