Deniz ÖZTÜRK

Deniz ÖZTÜRK

Edebiyat sevgim BBN ile taçlandı

Edebiyat sevgim BBN ile taçlandı

Merhaba değerli dostlar bugün 13 Ocak bir yıl önce bugün sizlerle tanıştım ve BBN Haber ailesine katıldım. Yazmak, araştırmak bana aslında babamdan geçen bir özellik ya da miras diyebilirim. Edebiyata sevgim, okumaya tutkum sayesinde çok güzel maceralara yelken açtım bu zamana kadar ve bu yazma serüvenimde genellikle birçok renkli deneyimlerle dolu günlere vesile oldu.

İlk başladığımda belki konuları seçme veya yazma tarzımı belirleme konusunda zorlanmıştım. İlk yazdığım konu içeriği pazarlama ile ilgiliydi farklı bir mecrada, yıllar önceydi. Ancak zamanla, yazılarımda kendimi daha rahat ifade etmeye başlamış oldum. İnsanların yazılarıma verdiği tepkiler, okurlarla kurduğum etkileşimler, belki de farklı konularda uzmanlarla ilgili yaptığım araştırmalar yazma serüvenimi daha da zenginleştirdi. Bu zenginlik sizlerle daha da ileriye gidecektir eminim.

Belki de yazılarımda kullanmak için yeni bir dil veya üslup keşfederim. İlginç konulara daldıkça veya derinlemesine araştırmalar yaptıkça, bilgi birikimimin artmasıyla yazılarım daha doyurucu hale gelir ve sizlere lezzetli bir sunum eşliğinde bir sonraki haftaya heyecan ile bekleme fırsatı olur.

Bu yolculukta benimle birlikte bir yıl boyunca maceralara katılmış olduğunuz için teşekkür ediyorum. Sevgi ve saygı ile güzel günlere...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Deniz ÖZTÜRK Arşivi
SON YAZILAR