Sivas’t kritik randevu! Konyaspor’da hedef galibiyet

Sivas’t kritik randevu! Konyaspor’da hedef galibiyet
Süper Lig’in 34. haftasında Sivasspor ile Konyaspor kozlarını paylaşacak. Alt sıralardan uzaklaşmak isteyen yeşil-beyazlılar sahadan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyor.

Süper Lig’in 34. haftasında Sivasspor ile Konyaspor kozlarını paylaşacak. Alt sıralardan uzaklaşmak isteyen yeşil-beyazlılar sahadan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyor. Dev iç Anadolu derbisinin hakemi Murat Erdoğan olurken gözler maç saatine çevrildi.

Ömeroviç yönetimindeki Konyaspor, Sivasspor’u mağlup ederek Alanyaspor yenilgisini taraftarına unutturmak istiyor. Sivas ekibi ise çıkışını sürdürüp Avrupa hedefine ulaşmayı amaçlıyor. İki takımda da eksik oyuncular belli olurken tüm dikkatler kadro tercihlerine çevrildi. Peki Sivasspor- Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, Sivasspor- Konyaspor maçına ilişkin son bilgiler…

Trendyol Süper Lig’de Sivasspor ve Konyaspor kozlarını paylaşıyor. Avrupa iddiasını sürdürmek isteyen Sivasspor evinde Konyaspor’u geçerek 3 puana ulaşmanın hesaplarını yapıyor. Konyaspor ise son haftalara girilirken düşme hattının 2 puan üzerinde bulunuyor. Ligde oynadığı son 5 karşılaşmada galibiyet alamayan Konyaspor, Sivasspor mücadelesiyle galibiyet hasretine son vermek istiyor.

34. haftanın dikkat çeken karşılaşmalarından birisi Sivasspor - Konyaspor karşılaşması oldu. Bülent Uygun yönetiminde son haftalarda yakaladığı çıkış ile dikkat çeken Sivasspor, oynadığı son 5 mücadelede 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı. Konyaspor ise bu sezon beklentilerin uzağında kaldı.

Konyaspor geride kalan haftalarda oynadığı karşılaşmalarda 8 galibiyet ve 12 beraberlikle 36 puan topladı. Fahrudin Omerovic yönetimindeki yeşil-beyazlılarda takımın en skorer oyuncuları Cikalleshi, Louka Prip, Guilherme gibi isimler oldu.

SİVASSPOR - KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN?

34. haftada Sivasspor, BG Grup 4 Eylül Stadyumu’nda Konyaspor’u ağırlayacak. Sivasspor - Konyaspor mücadelesi bugün saat 16:00’da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

SİVASSPOR’DA HEDEF AVRUPA

Sivasspor’u çalıştıran Bülent Uygun son yaptığı açıklamada Avrupa kupalarına gitmek için şanslarının çok yüksek olduğunu ifade ederken “ Özellikle evimizdeki maçları kazandığımızda ve deplasmandan da puanlarla döndüğümüzde bu zorlu süreci başarmış olacağız" dedi.

KONYASPOR SON DURUM

Konyaspor geride kalan haftalarda oynadığı 33 karşılaşmada 8 galibiyet, 12 beraberlik ve 13 mağlubiyet yaşadı.

Yeşil-beyazlılar, rakip fileleri 34 kez sarsarken kalesinde ise 47 gol gördü. Konyaspor, kritik mücadele öncesinde topladığı 36 puanla düşme hattının 2 puan üzerinde yer alıyor.

MUHTEMEL 11'LER

Sivasspor: Ali Şaşal, Murat, Poungouras, Appindangoye, Camara, Ziya, N’jie, Bartuğ, İbrahim, Menig, Manaj

Konyaspor: Slowik, Ahmet, Adil, Damjanovic, Guilherme, Soner, Nzonzi, Oğulcan, Ethemi, Ndao, Cikalleshi

Kaynak:Veli SÖYLEMEZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.