Konyaspor'da savunma kurgusu değişiyor

Konyaspor'da savunma kurgusu değişiyor
Konyaspor'da Alanyaspor maçında yaşanan sakatlıklar ve kartlar teknik direktör Fahrudin Omerovic'i sıkıntıya sokarken savunma kurgusunu da büyük ölçüde değiştirmek zorunda bıraktı.

Konyaspor'da Alanyaspor maçında yaşanan sakatlıklar ve kartlar, teknik direktör Fahrudin Omerovic'i sıkıntıya sokarken savunma kurgusunu da büyük ölçüde değiştirmek zorunda bıraktı.

Oğulcan'ın sakatlığı, Uğurcan ve Hadebe'nin de cezaları nedeniyle Sivasspor karşısında forma giyemeyecek olması yüzünden savunmada alternatif arayışlarına giren 63 yaşındaki teknik adamın Uğurcan'ın yerine Ahmet Oğuz'u görevlendirmeyi planladığı belirtildi.

Savunmanın sağındaki boşluğu Ahmet ile doldurmayı düşünen Omerovic'in stoperde Adil'in yanında Damjanovic veya Kahraman Demirtaş'dan birini görevlendireceği öğrenildi.

Omerovic'in savunma kurgusu konusunda kararını futbolcuların antrenmanlarda sergileyeceği performansa göre vereceği belirtilirken, Alanyaspor maçında girdiği bir pozisyonda burnunda yaşadığı çatlak nedeniyle sakatlanarak oyundan çıkan Oğulcan Ülgün'ün tedavisinin sürdüğü ve Cumartesi gününe kadar hazır olacağı belirtildi.

Kaynak:Veli SÖYLEMEZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.