İbrahim KOÇ

İbrahim KOÇ

Son düdüğe kadar desteğe devam!

Son düdüğe kadar desteğe devam!

Konyaspor kader ayında gerçekten birbirinden kritik dört karşılaşmada en az dört puan almak için mücadele verecek.

Malumunuz ki sezon başından beri Konyaspor üç farklı teknik direktör ile yollarını ayırıp dördüncü teknik direktörü olarak Ali Çamdalı ile anlaşma sağladı.

Elbette Ali Çamdalının tecrübe eksikliği belki de Konyaspor için kalan dört haftada bir dezavantaj oluşturabilir ancak buradaki en büyük olasılıklardan bir tanesi Konyaspor’da iyi bir başlangıç yaparak takımı sağ salim bir şekilde ligde tutabilmektir. Bu anlamda gerek taraftarların gerek camianın ve her şeyden öte futbolcuların sahada sonuna kadar mücadele etmesi gerekiyor.

Ligde düşmemeye oynayan bir takımın oyun ve skordan önce gerçekten sahada Savaşan treninin son damlasına kadar mücadele eden bir oyuncu grubunu görmek olacaktır.

Taraftarlar için de bu hafta oynanacak Fenerbahçe maçı oldukça kritik. Bir takım şampiyonluğa oynuyor ve diğer takım ise ligde kalmaya oynuyor. Her iki takımın da hedefleri farklı ancak tek düşünceleri sahadan galibiyet ile ayrılmak.

Elbette Konyaspor’un Fenerbahçe karşısında alacağı bir puan oldukça kritik bir avantaj sağlayabilir. Konyaspor zor ve kaos ortamlarını gerçekten seven ve bunlardan da alnının akıyla çıkmayı becerebilen bir camia.

Kalan dört maçın üçünü Konyaspor iç sahada oynayacak ve en büyük gücü yine her zamanki gibi taraftarı olacak. Bu anlamda Fenerbahçe maçında bir kayıp yaşansa bile çok fazla telaşa girmeden bir sonraki maçı olan Samsunspor’a karşı galibiyet ile ayrılıp puanı 39 yapıp son iki maçta da en az bir puan alıp ligde kalma olasılığını arttırabilmeli.

Uzun lafın kısası Konyaspor için kader ayı olarak mayıs ayında dört kritik maç ve en az alınması gereken dört puanın olduğunu unutmamak gerekir.

Elbette gönlümüz temennimiz dualarımız Konyaspor’un bu kalan süreçte en iyi şekilde maksimum puanları alarak ligde kalmayı başarabilmesidir.

Bir gerçeği daha unutmamak gerekir ki gerçekten Konyaspor camiası bu sezon tarihinin en kötü sezonlarından bir tanesini yaşıyor ve yaşamaya da devam ediyor.

Bizim üzerimize düşen ise bu takımı son düdüğe kadar son maça kadar desteğini sonuna kadar göstermesi olacaktır. Sevgiler saygılar…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim KOÇ Arşivi
SON YAZILAR