Kanal D'den Kızıl Goncalar dizisine dev transfer. Artık kadroda yer alacağı öğrenildi

Kanal D'den Kızıl Goncalar dizisine dev transfer. Artık kadroda yer alacağı öğrenildi
Son olarak Kanal D'nin Dönence adlı dizisinde kameralar karşısına geçen Didem İnselel, yine aynı kanalda yayınlanan Kızıl Goncalar dizinin yeni üyesi oldu

Kanal D'den Kızıl Goncalar'a yeni transfer! Haber7'nin haberine göre; Geçtiğimiz aylarda yayın hayatı sona eren Dönence dizisinde oyunculuk performansını sergileyen Didem İnselel'in yeni adresi belli oldu. Üstlendiği 'Verda Olgun' karakteriyle ilgi odağına yerleşen Didem İnselel, Kızıl Goncalar dizisiyle sözleşme imzaladı. Tercihini yine aynı kanaldan yana kullanan ünlü oyuncu, yeni rolüyle olayların seyrini değiştirmeye hazırlanıyor.

Oyunculuğunun yanı sıra sunucu kimliğiyle de tanınan, çeşitli reklam, sinema ve diziprojelerinde yer alan Didem İnselel'in, Kızıl Goncalar dizisinde rol alacağı karakter netlik kazandı. Asıl çıkışını 2007-2009 arasında oynadığı Kavak Yelleri dizisiyle yakalayan ünlü oyuncu Kızıl Goncalar'da Evren' karakteriyle gümbür gümbür geliyor.

ob70t-1714203325-5113.jpg

Didem İnselel mesleki kariyerinde Dönence, Kasaba Doktoru, Akıncı, Bir Annenin Günahı, Aşk Ağlatır, İstanbullu Gelin, Dayan Yüreğim, Arkadaşlar İyidir, O Hayat Benim, Beni Böyle Sev, Güneşi Beklerken, Böyle Bitmesin, 6 Mantı, Sen de Gitme ve Kavak Yelleri gibi projelerde boy göstermişti.

Kaynak:BBN