Aç karnına 7 zeytin 1 incir yerseniz ne oluyor? İşte eskilerin herkese önerdiği tüyo

Aç karnına 7 zeytin 1 incir yerseniz ne oluyor? İşte eskilerin herkese önerdiği tüyo
Kuru incir ve zeytin yemenin pek bilinmeyen etkileri

Geleneksel diyet listelerinden farklı bir yöntem olan "7 zeytin 1 incir" diyeti, yağ yakıcı özelliği ile bilinir ve pek çok hastalığın önüne geçebilir. Özellikle yaz aylarının gelmesiyle birlikte fazla kiloların göze batmaya başladığı bu dönemde, beslenmeye dikkat etmek ve formda kalmak önem kazanmaktadır.

Diyet, uzman kontrolünde dengeli bir beslenme ile geçirilmesi gereken bir süreçtir. Bu nedenle diyetisyen desteği almak, sağlıklı zayıflamanın temelidir. Ancak bazı beslenme ipuçlarıyla da yağ yakımını desteklemek mümkündür.

Son zamanlarda sıkça duyulan 7 adet zeytin ve 1 adet incir kürü, en faydalı diyetler arasında yer almaktadır. Bu kür, Kuran'da da geçen ve bilim insanları tarafından da onaylanan bir yöntemdir. 7 adet zeytin ve 1 incir diyeti, bağışıklık sisteminin çalışmasına yardımcı olabilir.

images-001.jpg

Bu diyetin nasıl yapıldığı ve zayıflatıp zayıflatmadığı konusunda merak edilenler bulunmaktadır. 7 zeytin 1 incir diyeti, aç karnına 7 adet zeytin ve 1 adet incir tüketilerek uygulanmaktadır. Bu sayede vücut, gerekli besinleri alırken aynı zamanda yağ yakımını da destekler.

7 zeytin 1 incir diyeti

Yüce Allah Kuran’da şöyle buyurmuştur:

Rahman ve Rahim olan Allah’ın adıyla.

“İncire ve zeytine and olsun, Sina dağına, Ve şu emin beldeye (güvenilir şehre). Doğrusu, biz insanı en güzel bir biçimde yarattık. Sonra aşağıların aşağısına çevirdik.” (Tin Suresi, 1-5)

7 zeytin 1 incir diyetini 21 gün boyunca her gün hiç ara vermeden tüketmeniz çok önemlidir.

Her sabah aç karna 1 su bardağı su ile tüketin. Kısa süre içinde yağdan kilo kaybedebilirsiniz.

*Uzmana danışınız.

Kaynaklar: Ensonhaber.com, youtube.com

İlgili Haberler

Kaynak:BBN