Konyalılar artık denize değil doğaya gidiyor

Konyalılar artık denize değil doğaya gidiyor
Bir sitenin verilerine göre doğa otellerine talep son bir ayda bir önceki aya kıyasla yüzde 116 artış gösterdi. Bu kapsamda Konya'da bulunan doğa turizmi de patlama yaşayan sektörler arasında...

Türkiye’de yüz ölçümü bakımından en büyük şehri olan Konya, 31 ilçeye sahip olurken, hem doğa hem de şehir merkezinde bulunan otellerde binlerce kişiyi misafir ediyor.

DOĞA OTELLERİ PATLADI

Enuygun'un verilerine göre doğa otellerine talep son bir ayda bir önceki aya kıyasla yüzde 116 artış gösterdi. Şirketten yapılan açıklamaya göre, en çok rezervasyon yapılan bungalov otellerin olduğu ilk 5 destinasyon Sapanca, Rize, Ağva, Olimpos ve Fethiye oldu.

bungalov-2.jpg

Açıklamada görüşlerine yer verilen Enuygun Otel İş Geliştirme Müdürü Ferhat Uyanık, şehir hayatına kısa bir mola vermek isteyen seyahatseverlerin doğada vakit geçirmek için doğa otellerine yöneldiğini belirtti.

KONYA'DA YOĞUNLUK YAŞANIYOR

Konya'da da bulunan ve ismi bungalov evleri bilinen evleri talep patlaması yaşadı. Bir çok çiftin tercihi bungalov evleri olurken, doğa turizmi resmen Konya'da yayıldı. Genelde tercih edilen yerlerin başında ise Beyşehir ilçesi geldi. Şehirde 2 ilçede hizmet veren bu evler ise Beyşehir tabiat evleri ve Güneysınır tabiat evleri müşterilerini ağırlıyor. Gelecek aylarda ise şehrin diğer ilçelerinde de bu hizmetin verilmesi bekleniyor.

Kaynak:Mustafa KAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum