Konya'da dinozorları görmek isteyenler 20 lira ödeyecek

Konya'da dinozorları görmek isteyenler 20 lira ödeyecek
Konya'da havaların ısınması ile birlikte gezilecek listesine yeni rotalar ekleniyor. Bu kapsamda Meram'ın gözde yeşil alanlarından olan 80 Binde Devri Alem Parkı ziyaretçilerini ağırlıyor.

Konya'da gezmek isteyenler için bir çok müze ve yeşil alan hizmet veriyor. Şehrin önemli turizm alanlarından biri olan Meram Belediyesi 80 Binde Devr-i Alem Parkı her yıl yüzbinlerce ziyaretçiyi ağırlıyor. Parkta bulunan dinozorlar ziyaretçilerin ilgi odağı oluyor.

80-001.jpg

Özellikle maketler etrafında fotoğraf çektirmek isteyen ziyaretçiler, hafta sonunda en çok 80 Binde Devr-i Alem Parkı'nı ziyaret ediyor. Giriş ücretleri ile ilgili değişiklik yapmayan Meram Belediyesi, 80 Binde Devr-i Alem Parkı için sivil 20 lira, öğrenci 10 lira ve 65 yaş üstüne ücretsiz hizmet veriyor.

801-001.jpg

ÇOCUKLARIN HAYAL DÜNYASINA BÜYÜK KATKI

Üç bölümden oluşan 80 Binde Devr-i Alem Parkının Trex Parkı bölümünde tarih öncesi yaşayan dinozorların maketleri yer alırken, Cihan-ı Türk Abideler Şehri Parkında kültürel birikimimizi ifade eden 120 eser bulunuyor. Pamuk Şekeri Masal Dünyası Parkı ise çocukların hayal dünyasına büyük katkı sağlıyor. Park, farklı konseptleriyle tüm yaş gruplarına hitap ediyor.

Kaynak:Veli SÖYLEMEZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum