Konya'da dev festival! Dünyayı gezen karavanlar buluşacak

Konya'da dev festival! Dünyayı gezen karavanlar buluşacak
Yaz aylarının gelmesi ile birlikte Konya da etkinlikler hız kazandı. Bu kapsamda Beyşehir'de 3 Kilometrelik karavan alanında dev festival düzenlenecek.

Konya'da yaz aylarının gelmesi ile birlikte etkinlikler hızlanıyor. Bu kapsamda şehrin gözde ilçelerinden olan Beyşehir'de Karavan Festivali düzenlenecek. Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Karavan Festivalinin müjdesini verdi. Başkan Bayındır, “Karaburun plajında büyük bir yol katettik. 3 Kilometrelik plajın sonlarına doğru karavanların ziyaret edebilmesi için alan oluşturduk. Bu sene bu bölgede karavan festivali gerçekleştirme planımız da var. Amacımız ise Dünya Karavancılar birliğinin ilgisini dikkatini buraya çekmektir. Hem karavan turizmini hem de yerli ve yabancı turistlerin Beyşehir’imize gelmesini çok önemsiyoruz. Bu kapsamda yeni çalışmalar da yapmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

beysehir.jpg

GÖLFEST BU YIL 5 GÜN SÜRECEK

Başkan Adil Bayındır, gelenekselleşen uluslarası Göl Festivali hakkında ise, "Göl Festivali için de 5 güne dolup taşan bir festival planlıyoruz. Hemşehrilerimiz ve esnaflarımız için güzel bir etkinlik olacak. Beyşehir’imize büyük katma değeri bulunan ve turizm anlamında göz bebeğimiz olan Göl Festivalimizi bu yıl tüm ihtişamıyla yeniden gerçekleştireceğiz. Geleneği bozmayarak ünlü sanatçıların da yer alacağı güzel bir festival hazırlığı içerisindeyiz” görüş belirtti.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum