Kalaycı: “Yerleri belli, vizyonları yok”

Kalaycı: “Yerleri belli, vizyonları yok”
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, yeni kurulan partilerle ilgili yaptığı açıklamada; “Tek bir politika üzerinden hareket eden, proje partileri. Yerleri belli, vizyonları yok” ifadelerini kullandı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, BBN Haber’e özel açıklamalarda bulundu. Herhangi bir erken seçimin gündemde olmadığını belirten Kalaycı, milletin de böyle bir talebinin olmadığını kaydetti. Kalaycı yaptığı açıklamada; “Erken seçim gündemde değil. Milletimizin de zaten öyle bir talebi yok. Erken seçim malum çevrelerce gündemde tutulan bir konu fakat seçimden çıkalı zaten 2 yıl oldu. Ortada erken seçim yapmayı gerektirecek bir durum yok. Türkiye’nin mevcut problemlerini çözmek Türkiye’yi güçlü bir hale getirmek için gece gündüz çalışmamamız gereken zamandayız” dedi.

Kalaycı: “Yerleri belli, vizyonları yok”

“YAPTIĞI AÇIKLAMA HADSİZ VE KÜSTAHÇA”

Joe Biden’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye ile ilgili yaptığı açıklamaları da değerlendiren Kalaycı, açıklamaları küstahça bulduğunu aktardı. Kalaycı konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu şekilde konuştu; “Yaptığı açıklama hadsiz ve küstahça bir açıklama. Türkiye’nin iç işlerine müdahaleyi içeren bir açıklama. Bizim beklentimiz ABD’nin mevcut yönetiminin bu açıklamaya karşı tavrını koyması. Bu açıklama bizlere şunu gösteriyor. Muhalefeti destekleyerek mevcut hükümeti devireceğiz, Recep Tayyip Erdoğan’ı devireceğiz.  Fakat bilsinler ki Türkiye eski Türkiye değil. Türkiye kararlılıkla süper güç olma yolunda ilerliyor. Türk milleti destan yazıyor. Ne yaparlarsa Türk milletinin büyümesine engel olamayacaklar. Türkiye 2 yılı aşkın bir süredir Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile yönetiliyor. Bu sistemle birlikte artık hükümeti yıkma, değiştirme gibi bir eylemde bulunamazlar. Artık vesayet odaklarının dahli söz konusu değil.”

Kalaycı: “Yerleri belli, vizyonları yok”

“KONYA’NIN DURUMUNA ÜZÜLÜYORUM”

COVID-19 salgınında Konya’nın ilk 5’te yer almasına üzüldüğünü söyleyen Başkan Kalaycı, bu bağlamda çalışmalarından dolayı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı tebrik etti. Kalaycı, “Konyalı bir sağlık bakanımız var. Tavsiyelere harfiyen uymamız gerekiyor. Dünyada örnek teşkil edecek çalışmalarımız söz konusu. Ben Konya’mızda sokaklarda düğünler, kınalar ve cenaze törenlerine yoğun katılım görüyorum. Bu noktada hemşehrilerimi uyarmak istiyorum. Kurallara uysunlar ve lütfen tedbirlere uysunlar” diye konuştu.

Kalaycı: “Yerleri belli, vizyonları yok”

“BİDEN İLE AYNI POLİTİKADALAR”

 Sosyal medyada bir takım algı operasyonları yapıldığını kaydeden Kalaycı konuya açıklık getirdi. Kalaycı,  “Liderimiz Meral Akşener’in Ayasofya ile ilgili yaptığı açıklamanın ardından samimiysen senin yerin o taraf değil. Sana oy verenlerin geneline baktığımız zaman milliyetçi muhafazakar kesim” diyerek bir çağrı yapmıştı. Bu konu üzerinden bir takım algı operasyonları yapıldı. Meral Akşener’de çıkıp dedi ki ‘Kafama silah dayasalar Cumhur İttifakı cephesine geçmem’. Baktığınız zaman Biden ile aynı politika. CHP, HDP, İYİ Parti ve Davutoğlu’nun Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni eleştirdiğini görüyoruz. Neden diyoruz cevap yok. Artık Türk milleti destan yazıyor. Bu sistemle yoluna devam ediyor ve edecek” ifadelerini kullandı. 

Kalaycı: “Yerleri belli, vizyonları yok”

“HEDEFLERİ ORTAK”

Yeni kurulan partilerin akıbetini de değerlendiren Kalaycı, hedeflerinin tek bir ortak noktada buluştuğunu söyledi. Kalaycı yaptığı açıklamada; “Kılıçdaroğlu’nun açıklamasına baktığımız zaman diğer partilerle ilgili yüzde 99 örtüşüyoruz dedi. Yerleri belli, vizyonları yok. Bu milletin hayrına şunu yapacağız dedikleri bir şey yok. Bütün hedefleri Recep Tayyip Erdoğan ve iktidardan devirme mantığı.  Demek ki onlarda Biden mantığıyla hareket eden proje partileri” diye konuştu. Ayşegül Ertul

Kalaycı: “Yerleri belli, vizyonları yok”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.