“Bölge tespiti yapma sürecim uzun sürdü”

“Bölge tespiti yapma sürecim uzun sürdü”
“Bölge tespiti yapma sürecim uzun sürdü”

İşletmesinin kuruluş hikayesini anlatan Sezin Özcan Ayakkabı İşletme Sahibi Sezin Özcan; "Firmamı 2019 yılı Haziran ayında hizmete açtım. Firma kuruluş aşamasında bölge tespiti yapma sürecim uzun sürdü. Özellikle Selçuklu bölgesinde bulunduğum sektörde gördüğüm eksiklik ile iş yerimi Selçuker Center' da açma kararı aldım. Erkek ve kadın; spor ayakkabı, terlik, çanta, cüzdan, ve kemer ürünlerinin satışını yapmaktayım" dedi.

İNOVASYON ÖNEMLİ

Yenilikçiliğin önemine vurgu yapan Özcan; "Benim için en temel özellik inovasyondur. Şirket olabilmesi için gereken en temel özelliklerden biridir. Müşterilerimizin taleplerini karşılamak ve yenilikleri takip etmek değişen dünyaya uyum sağlamak her zaman ve her yerde önemlidir. Ben de bu görüşle hareket ediyor ve trendleri takip ediyorum" diye konuştu.

“Bölge tespiti yapma sürecim uzun sürdü”

HEDEFİM ŞUBELEŞMEK

Geleceğe dair hedeflerinden bahseden Özcan; "Her zaman hedefleri yüksek biriyimdir. İş yerim için gelecek hedeflerim şube açmaktır. Başta Konya olmak üzere Türkiye'nin tüm şehirlerinde hizmet sağlamak temel hedeflerim arasındadır. İnovasyon ve markalaşma sürecinde daha global bir marka olarak tanınmak ve franchising vermek de isterim" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.