5 Eylül 2020 Cumartesi burç yorumları

5 Eylül 2020 Cumartesi burç yorumları
Hayatta nelerle karşılaşacağınız ve nasıl tepki vereceğinizin yanısıra yeni ufuklara yelken açıp açmadığınızı merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. İş, aşk ve para konusunda sizleri bekleyen ve yaşamınıza yön verebilecek burç yorumları internetten derlediğimiz haberle sizlerin karşınızda. 5 Eylül 2020 Cumartesi Burç Yorumları bu sayfada yer almaktadır. Burcunuzun değerlendirmesini yorum kısmından bizlere yazabilirsiniz.

KOÇ BURCU 5 Eylül 2020 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart - 20 Nisan)

Bu ara biraz yoğun bir dönemdesiniz. Bir taşınma süreci yaşıyor olabilirsiniz. Bu yüzden yoruldunuz ve stresli bir hal almaya başladınız. Ama bu dönemi aşacak ve mutlu yarınlarla tekrar buluşacaksınız. Sadece bu uğraşlarınızın iyi sonuç vermesi için biraz daha sabırla koşuşturmanız gerekiyor.

 

BOĞA BURCU 5 Eylül 2020 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

Kariyerinizle ilgili uğraşılarınız bu ara artmış durumda. Bu durumdan memnunsunuz fakat biraz saplantı haline gelmiş durumda.Bu yüzden bunu bir standarda bağlamak ruhunuza daha iyi gelecektir.Bu sayede aileniz ve sevgilinize de daha çok vakit ayırabileceksiniz.

 

İKİZLER BURCU 5 Eylül 2020 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 23 Haziran)

Siz tempolu çalışmaları seviyorsunuz. İşleriniz rutinleştiği zaman, canınız sıkılıyor ve değişikliğe ihtiyaç duyuyorsunuz. Ay'ın bulunduğu konum, kendinize daha fazla güvenmenizi sağlıyor . Aşk konusunda duygularınız asla gemlenemiyor. Olayları istediğiniz biçimde yorumlamak sizin yaşam tarzınız.

 

YENGEÇ BURCU 5 Eylül 2020 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 23 Temmuz)

Çevrenizdeki giz siz mutlu ediyor. Bazı olayların açığa çıkarak konuşulmasından yana değilsiniz. Neptün sizi olumlu etkiliyor. Bugün, Ay'dan aldığınız etkileri yadsıyamazsınız. Aile içi olayların gündeme gelmesiyle, inatçı yönleriniz de atağa kalkıyor. Bugün, farklı konular üzerinde inatla duruyorsunuz.

 

ASLAN BURCU 5 Eylül 2020 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

İş yaşantınızda yaratıcılığınızı istediğiniz gibi kullanarak olayları yönlendirebiliyorsunuz. Bugün yeni görüşmeleriniz var. İyi niyetinizin yanlış anlaşılması sizi engelliyor. İkna edici konuşarak sorunlarınıza bir çözüm bulmanız gerekiyor. Bugün, daha inatçı yönlerinizle dikkat çekecek ve başarıya bir adım daha yaklaşacaksınız.

 

BAŞAK BURCU 5 Eylül 2020 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

İş disiplininizin mükemmel oluşu iş çevrenizde hiç de hoş karşılanmıyor. Çalışma arkadaşlarınız sizden esneklik istiyorlar. Eleştirilmeye gelemediğiniz halde; siz çevrenize aynı şeyi yaparak, tartışma konusu başlatıyorsunuz. Sağlık konusunda diş problemleriniz size sorun yaratabilir. Bir hekime görünmelisiniz.

 

TERAZİ BURCU 5 Eylül 2020 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (26 Eylül - 22 Ekim)

Bugün güne çok enerjik başlamanızın sebebi uzun süren orucu bir temponun ardından dinlenmiş olmanız. Bu durumda harika bir gün geçirmemeniz için hiç bir sebep yok. Kendinizi temiz havanın ve doğanın ahengine bırakabilir veya sevdiklerinizle güzel bir aktivitede bulunabilirsiniz. Harika bir gün sizi bekliyor.

 

AKREP BURCU 5 Eylül 2020 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Heyecanlı bir gününüz. Olaylara sıkı bir şekilde sarılıyor ve yeni atılımlar için planlar yapıyorsunuz. Maddi konuların gündem kazanmasıyla, hırslarınızı para kazanmaya yönlendireceksiniz. Başarı sizi bekliyor. Duygusal konularda, partnerinizin kendi duygularının ön plana çıkarması olması canınızı sıkıyor.

 

YAY BURCU 5 Eylül 2020 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

Heyecanlı bir gününüz. Olaylara sıkı bir şekilde sarılıyor ve yeni atılımlar için planlar yapıyorsunuz. Maddi konuların gündem kazanmasıyla, hırslarınızı para kazanmaya yönlendireceksiniz. Başarı sizi bekliyor. Duygusal konularda, partnerinizin kendi duygularının ön plana çıkarması olması canınızı sıkıyor.

 

OĞLAK BURCU 5 Eylül 2020 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Siz; güçlü bağların kişisi olduğunuz için, çalıştığınız yerde de sevdiklerinizin her türlü sorunuyla yakından ilgileniyorsunuz. Bugün, arkadaşlık boğalarınıza güçlü bir şekilde sarılıyor ve onlarla mantıklı organizasyonlar yapıyorsunuz. Sevdiğiniz kişinin bir takım sorunları sizin için ayrı bir gündem konusu olabilir.

 

KOVA BURCU 5 Eylül 2020 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

Gücünüzü her konuda ispat etmek isteğiniz, yeni konulara ilgi duymanıza neden oluyor. Özellikle bugün, size ulaşmaya çalışacaklar. Toplumsal ve kişisel özelliklerinizin olumlu bir şekilde örtüştüğü bir gün içindesiniz. Duygusal konularla ilgili olarak, romantik bir kişiliğe sahip olduğunuz söylenemez. fakat aşkı sunuş şekliniz mükemmel.

 

BALIK BURCU 5 Eylül 2020 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

Bu ara çok duygusal bir döneminizdesiniz. Yaşadığınız ve duyduğunuz olaylardan normale göre daha fazla etkileniyor ve üzülüyorsunuz. Bunu okuyarak, müzik dinleyerek veya farklı sosyal aktivitelerde bulunarak daha pozitif yaklaşımlarla üstünüzden atmalısınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.