İbrahim KOÇ

İbrahim KOÇ

Konyaspor için kader haftası

Konyaspor için kader haftası

KONYASPOR

Süper Lig’in bitimine altı hafta kala Konyaspor bugün gerçekten çok önemli bir karşılaşmaya taraftarı önünde çıkacak. Son haftalarda topladığı puanlarla düşme hattından çıkan Konyaspor için Alanyaspor maçından alınacak bir galibiyet gerçekten önümüzdeki süreci biraz daha kolaylaştırmış olacak. Çünkü ligin bitimine beş hafta kalacak ve Konyaspor üst sıralara bir adım daha tırmanmış olacak. Bu anlamda hem teknik hem yönetim hem de futbolcular bu maçın ne kadar kıymetli olduğunun bilincinde hafta boyunca hazırlandılar. İç sahada ise son haftalarda gerçekten Konyaspor hem oyun olarak hem de skor anlamında biraz daha iyi seviyeye gelmiş olsa da Trabzonspor maçı dışındaki diğer maçlarda bunu taraftarının Desteğiyle de yaptığını gözardı edemeyiz.

KONYASPOR BASKETBOL

Tabi Konyaspor için bir diğer kader haftası ise basketbol takımı ile ilgili. Son hafta maçı oynanacak ve dev kartallar evinde Ankaragücü‘nü konuk edecek. Yeşil-beyazlı ekip ligin son sırasında yer alsa da henüzlikten düşmesi kesinleşmedi ve zorlu rakibini mağlup ederek diğer rakiplerinin de puan kaybetmesini bekleyecek. Umarım Konyaspor için Basketbol branşında üst üste iki sezon küme düşme durumunu yaşamayız.

1922 KONYASPOR

Son olarak pilot takım 1922 Konyaspor gerçekten muazzam bir mücadele örneği ve harika bir iş çıkardığını söyleyebiliriz. Son altı haftada hiç yenilmeyen yavru Kartal için ise kalan iki haftada alınacak bir puan veya rakiplerinin puan kaybetmesi yeşil-beyazlı D ekibi yeni sezonda da TFF 3.ligde tutacak. Kabul etmek gerekir ki bu sezon üç Konya profesyonel takımı da ligde kalmayı gerçekten sezon başından beri yaşamış oldukları sıkıntılar nedeniyle hep düşmemeye oynadılar. Artık yüzdük yüzdük sonuna geldik ve inşallah buradan üç takımımızla ligde kalarak yeni sezon yapılanmasına daha doğru daha akıllı ve daha mantıklı adımlar atılır.

Üç takımımızda bu hafta Konya’da mücadele edecek ve tüm Konyalı ve Konyasporlu taraftarların her üç takımı da sonuna kadar desteklemeleri gerekiyor bize bu anlamda sahada oyuncuları teknik heyeti yönetimi sonuna kadar desteklemek düşecektir. Sevgiler saygılar…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim KOÇ Arşivi